Dame Gruev 1, Shkup
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CILËSI EUROPIANE ME ÇMIME VENDASE

 
Gama e gjerë e vajrave motorikë dhe industrialë të cilësisë së lartë, AdBlue dhe lëngje të tjera
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

- Auto Blue -

 
PERFEKT AutoBlue është një tretës ureje me cilësi të lartë i njohur si AdBlue. Ka aftësinë për të reduktuar gazrat NOx që përmbahen në gazrat e shkarkimit të mjeteve motorike që funksionojnë sipas teknologjisë SCR në përputhje me standardet EURO 4; EURO 5 dhe EURO 6.

PERFEKT Auto Blue është prodhuar nga ureja me shkallën më të lartë të pastërstisë. Në procesin e prodhimit janë përdorur standarded ISO 22241 i DIN V 70070 që na mundësojmë të ofrojmë prodhim me cilësi të lartë në vazhdimësi.

Paketim: kuti prej 3, 5, 10 dhe 20 litra, rezervuar plastik prej 1000 litra.


 
 
 
 
 
 
 

- PERFEKT DVOTAKTOL -

 
Vaj motorik special për motorët dykatësh. Prodhuar për lyerjen e tipeve të ndryshme të motorëve dykatësh, mopetëve, makinerive bujqësore, pompave, agregateve dhe sharrave motorike.
Raport i rekomanduar vaj-benzinë është 1:50


SPECIFIKIME: API TC; ISO-L-EGD

Paketim:

60 ml për 3 litra karburant

100 ml për 5 litra karburant


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

- DEMI Voda -

 
PERFEKT Demi Ujë është ujë i demineralizuar me përdorim të gjerë: për hekur për hekurosje, akumulatorë, hollim të antifrizit dhe alkoolit, freskues automobili dhe të tjera
Paketim: 1, 3, 5, 10 dhe 20 litra.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

- POMADË KALCIUMË PËR SHUMË PËRDORIM -

 
PERFEKT MPG-2 është pomadë universale kalciumi, rezistente ndaj ujit, rezistente në presion të lartë, mbron metalet nga ndryshku. Ka përdorim universal në temperaturë ndërmjet -20⁰С dhe +70⁰С.
Paketim: 800 gramë, 4 dhe 15 kg, буре 180 кгр

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vajrat motorikë dhe industrialë, si dhe lëngjet PrimOil janë marka kryesore në Kosovë për shumë vite, dhe kërkesa për këto produkte cilësore dhe me vlerë në tregjet evropiane po rritet çdo vit. Të gjitha produktet e familjes PrimOil prodhohen në një fabrikë të pajisur mirë me teknologji të avancuar dhe cilësia e tyre kontrollohet vazhdimisht në laboratorin e akredituar të kompanisë.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RRETH NESH

 
Kompania TRANEKS SHPKNJL ekziston prej dhjetë vjetësh me mision që t'ju ofrojë të tjera me cilësi të lartë dhe me çmime të volitshme.
Ne jemi të përkushtuar ndaj cilësisë dhe ofrojmë bashkëpunim profesional. Produktet i shpërndajmë me automjetet tona në mbarë Maqedoninë.


Një pjesë të produkteve tona i eksportojmë në vendet fqinje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakt

 
*
 
*
 
*