Даме Груев 1, Скопје
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Европски квалитет со домашни цени

 
Широка понуда на висококвалитетни моторни и индустриски масла, AdBlue и други течности.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

- Auto Blue -

 
PERFEKT AutoBlue е висококвалитетен раствор на уреа познат како AdBlue . Има својство да ги редуцира NOx гасовите кои се содржат во издувните гасови на моторните возила кои работат според SCR технологија согласно EURO 4; EURO 5 и EURO 6 стандардите.

PERFEKT Auto Blue e произведен од уреа со највисок степен на чистота. Во процесот на производство се запазени ISO 22241 i DIN V 70070 стандардите што ни овозможува да испорачуваме производ со постојан врвен квалитет.

Пакување: канта од 3, 5, 10 и 20 литри, пластичен резервоар од 1000 литри.

 
 
 
 
 
 
 

- PERFEKT DVOTAKTOL -

 
Специјално моторно масло за двотактни мотори. Наменето за подмачкување на разни типови на двотактни мотори, мопеди,земјоделски машини , пумпи, агрегати и моторни пили.
Препорачан однос масло – бензин е 1:50

СПЕЦИФИКАЦИЈА: API TC; ISO-L-EGD

Пакување:

60 мл за 3 литри гориво

100 мл за 5 литри гориво


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

- DEMI Voda -

 
PERFEKT Demi voda е деминерализирана вода со широка примена: за пегли, акумулатори, разредување на антифриз и алкохол, автомобилски ладилници и друго.
Пакување: 1, 3, 5, 10 и 20 литри.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

- Повеќенаменска калциумова маст -

 
PERFEKT MPG-2 е универзална калциумова маст, водоотпорна, издржлива на висок притисок, ги заштитува металите од корозија. Има универзална примена на температури помеѓу -20⁰С и +70⁰С.
Пакување: 800 грама, 4 и 15 кгр, буре 180 кгр
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Моторните и индустриските масла, како и течностите PrimOil се водечки брендови во Косово долги години, а побарувачката за овие квалитетни и вредни производи на европските пазари се зголемува секоја година. Сите производи од семејството PrimOil се произведуваат во добро опремена фабрика со напредна технологија, а нивниот квалитет постојано се проверува во акредитираната лабораторија на компанијата.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

За нас

 
Друштвото ТРАНЕКС ДООЕЛ постои десетина години со мисија да Ви ги понуди сите видови на масла и мазива, течности за возила, AdBlue и други производи со врвен квалитет и со прифатливи цени.
Посветени сме на квалитет и нудиме професионална соработка. Производите ги дистрибуираме со наши возила низ цела Македонија.

Дел од нашите производи ги извезуваме во соседните земји.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Контакт

 
*
 
*
 
*